ZΩΓΡΑΦΙΚΟ HΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 17-2-2022
ΑΓΙΟΙ ΓέΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ

Η ιστορία αρχίζει περίπου από το 2010 όταν άρχισα αγγέλους για τα ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ της αγαπημένης μας ΒΑΣΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και της πιο αγαπημένης μας  κόρης της ΛΗΔΑΣ. Ο εκδότης του ΦΟΙΝΙΚΑ ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΕΓΚΑΣ, που εξέδιδε τότε τα ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ, είπε πως έχει ευαισθησία ο μικρός ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ.

Άγγελος μας χαιρετά



Πρώτα η ευαισθησία κι η απλότητα. Μετά η εμφάνισή του στο παράθυρό μας. Το άδολο βλέμμα που μας κοιτάζει από τη μεριά του Θεού και ταυτόχρονα κι από τη μεριά των μικρών παιδιών. Το αίνιγμα να μας χαιρετά. Να σκύβει, να μας καλεί έξω από το παράθυρό μας, το ίδιο το παράθυρο καθαυτό, που έχει θέα στην παράδεισο και δεν φυλακίζει ποτέ την ψυχή στα σκοτάδια. Αυτά μ´ έμαθαν να γέρνω προς τον άλλον. Αυτό που με αλλά λόγια το λέμε πρόσωπο. Ένα πρόσωπο, λέει, ίσον κανένα πρόσωπο. Από δύο και πάνω λέγονται πρόσωπα. Κι άρχισαν οι ΑΓΙΟΙ ΝΑ ΓΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ, ΡΕ ΦΙΛΕ, ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!

Μετά εξέθεσα τους δεκαπέντε ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ στον ΙΑΝΟ μαζί με τον άγγελο του Θεού, τουπίκλειν ΙΩΑΝΝΗΝ ΝΑΖΛΙΔΗΝ ΤΟΝ ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΝ.

ΜΕΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΙΣΩΣ ΑΞΙΩΘΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΚΟΡΗ ΜΑΡΙΑΜ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΑΣ.

ΑΓΙΟΣ Νεκτάριος Κέας



{ΛΑΙΚΟΙ ΖΩΓΡ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ. ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΡΑΒΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕβλωσεις απολυτρωσεις}.

 

Copyright © 2024 Holy Icon. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.